OVER

MAATWERK MET PRECISIE EN IN STIJL UITGEVOERD IS

WAAR WE VOOR STAAN EN WAAR WE FIER OP ZIJN.
Het team van De Wever Dirk NV, geeft u het juiste advies en realiseert uw projecten volledig naar uw wensen en stijl.

VOOR ELK DOELEIND EEN OPLOSSING OP MAAT:
WONING:

u droomt van een omgeving waarin u zich ten allen tijde thuis voelt. Praktisch, comfortabel en smaakvol ingericht. De foto’s van onze recente renovatie- en nieuwbouwprojecten kunnen u wellicht overtuigen van wat het team van De Wever Dirk NV u kan bieden.
WINKEL:

van het interieur van uw winkel verwacht men dat het uitnodigend is, en de klanten dadelijk op hun gemak stelt. Kortom: praktisch en comfortabel om in te werken.
ADMINISTRATIEF GEBOUW EN BURELEN: 

een receptie met uitstraling die bezoekers uitnodigt en goed onthaalt, is het streefdoel. Burelen en dienstruimten die efficiënt en stijlvol ingericht worden.
TOTAALPROJECTEN EN RENOVATIE: 

heeft u een woning gekocht die een totale make-over moet ondergaan, geen enkel project is ons te moeilijk.
BUITENSCHRIJNWERK:

zin in het uitbouwen van binnen- of buitenkeuken, een aanbouw aan uw huis verwezenlijken, renovatie van uw trap, nieuwe deuren binnen en/of buiten? Ook met houten bijgebouwen staan wij u bij. Onze interieurarchitect vertaalt uw noden en wensen in een totaalpakket en wij bespreken de plannen tot een volledige tevredenheid met u als klant.

 


De Wever Dirk Interieurbouw is al jarenlang specialist in interieurbouw renovatie- of verbouwingsprojecten.
Wij werken met de meest innovatieve CNC gestuurde machines en materialen.


Via diverse partnerships werken wij samen met de

beste vakmensen op vlak van elektriciteit & elektrische toestellen, schilderwerken, metaalwerken, vloerders en interieurinrichting,…


Zo kunnen wij u een totaalproject aanbieden. Uw project wordt door ons feilloos opgevolgd, en zo hoeft u zich om niets te bekommeren.